Cornelis Vrolijk logo
ImprintDisclaimerContact

Junior inkoper Cornelis Vrolijk
Locatie: IJmuiden en Scheveningen

Vind je afwisseling in je werk belangrijk, heb je interesse voor technische producten en wil jij je ontwikkelen binnen de maritieme sector met vooruitzicht op een vast dienstverband? Dan is dit jouw kans om als junior inkoper aan de slag te gaan bij Cornelis Vrolijk. Als junior inkoper word je medeverantwoordelijk voor de inkoop voor alle activiteiten binnen ons bedrijf. Van het inkopen van laptops tot technische onderdelen van onze schepen.

Werken in de visserij is dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt de sector uniek. Bij familiebedrijf Cornelis Vrolijk werken betrokken en enthousiaste mensen, die zich prettig voelen bij een informele sfeer. Onze mensen zijn praktisch ingesteld en oplossingsgericht. Door de groei van onze organisatie zijn we voor onze afdeling inkoop op zoek naar een junior inkoper. In een team van 5 collega’s werk je nauw samen en rapporteer je direct aan de inkoopmanager. De inkoopafdeling is actief vanuit de vestigingen IJmuiden en Scheveningen, in overleg met de inkoopmanager wordt er een planning gemaakt. Zo nu en dan kom je aan boord van onze schepen.

De basis voor Cornelis Vrolijk is gelegd in 1880 op Scheveningen als haringhandel. Vandaag de dag is Cornelis Vrolijk een internationaal visserijbedrijf, actief in de vangst, kweek, verwerking en handel van vis, visproducten en garnalen. Altijd met als doel kwalitatief hoogstaand voedsel voor menselijke consumptie te leveren. Inclusief partnerships werken ruim 2.000 mensen wereldwijd bij de Cornelis Vrolijk groep. Het hoofdkantoor is gevestigd in IJmuiden. Hoe ziet je baan eruit? Inkopen van goederen en diensten voor onze schepen en walorganisaties; Inkopen door onder andere kwaliteit, prijzen, levering (o.a. levertijd en leveringsvoorwaarden), garantie en service te vergelijken; Voeren van inkoopadministraties; Administratieve afhandeling van de inkopen en controle van inkoopfacturen; Zorgdragen voor een correcte afhandeling van de verstrekte inkooporders; Volgen van de marktontwikkelingen;

Wij vragen:
·MBO 3 of 4 denk- en werkniveau op commercieel en technisch vlak;

·Enkele jaren inkoop ervaring; NEVI 1 of een andere relevante inkoop opleiding;

·Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

·Een commerciële en flexibele instelling, maar werkt ook gestructureerd en nauwkeurig;

·Een enthousiaste teamspeler;

Wij bieden:
·Een werkplek aan de haven van IJmuiden en Scheveningen, met uitzicht op onze schepen;

·Een dynamische en internationale werkomgeving; 25 vakantiedagen + 12 atv-dagen;

·Vooruitzicht op een vast dienstverband;

Heb je interesse?
Reageer dan gelijk op onze vacature! Wij ontvangen graag je sollicitatiebrief en CV via de mail. Deze kun je sturen aan sollicitatie@cornelisvrolijk.eu . Heb je vragen, neem dan contact op met Collin Ansink van personeelszaken via tel: 070-306 40 81.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


< Terug