Cornelis Vrolijk logo
ImprintDisclaimerContact

Cornelis Vrolijk bekrachtigt overname Bertus-Dekker

20-03-2018

Gisteren hebben Cornelis Vrolijk uit IJmuiden en het naastgelegen visverwerkingsbedrijf Bertus-Dekker Seafood de gesprekken met betrekking tot een overname van een meerderheid van de aandelen officieel afgerond. Bertus-Dekker blijft als zelfstandig opererend bedrijf haar activiteiten continueren.

Directeur Annerieke Vrolijk is verheugd met de overname: “Door de sterke positie van Bertus-Dekker op het gebied van verwerking en verkoop van demersale vissoorten zoals schol, tong, poon, mul en inktvis, zetten wij een volgende stap op het gebied van ketenintegratie. Ons schip naar schap concept breiden we nu verder uit met platvis. We leveren de consument een kwalitatief hoogstaand product, dat duurzaam gevangen is en waarvan de herkomst bekend is.”

De directie van Bertus-Dekker, bestaande uit Arie en Rick Ouwehand, is enthousiast over de overname. “Wij zijn een familiebedrijf en hebben vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Cornelis Vrolijk deelt deze waarden met ons. We zien veel mogelijkheden in het versterken van de onderlinge verwevenheid van beide bedrijven.”
 


< Terug naar nieuws